Sale aanbiedingen

Algemene voorwaarden van Mazzel Kidzz

Voorwaarden

Indien je bij www.mazzelkidzz.nl een bestelling plaatst, ben je akkoord gegaan met deze voorwaarden en onze privacyverklaring.

Betaling
Direct na je bestelling krijg je een orderbevestiging met het totaalbedrag en het bestelnummer wat je dient te vermelden bij betaling.

Je kunt betalen middels:

  • iDeal
  • Paypal
  • MisterCash/Bancontact
  • Bank/giro overschrijving op NL50RABO0141895799 tnv Mazzel Kidzz, Veldhoven
  • Contant bij afhalen

Prijzen

Alle opgegeven prijzen zijn in Euro´s, inclusief 21% BTW en excl verzendkosten.

Verzending
We berekenen 2,95 euro (is incl btw) voor verzendkosten en administratiekosten. Dit bedrag is een gemiddelde. De ene keer kan het door de brievenbus en de andere keer dient het te worden verzonden als pakket. Je bestelling wordt binnen Nederland verzonden via www.packs.nl. Op leveringen buiten Nederland zullen aanvullende verzendkosten in rekening worden gebracht.

Levering
Levering vindt pas plaats na volledige betaling van de goederen plus verzendkosten. Indien de verzending van op voorraad zijnde artikelen uitzonderlijke vertraging oploopt door wat voor reden dan ook, dan word je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. De mogelijkheid bestaat om de overeenkomst te ontbinden of een nieuwe levertijd af te spreken. Reeds aanbetaalde bedragen worden dan binnen 14 dagen terugbetaald.

Retourzenden

Na ontvangst van de door jouw bestelde artikelen, heb je het recht de bestelde artikelen (OP MAAT GEMAAKTE BESTELLINGEN MOGEN NIET RETOUR) binnen 14 dagen na de verzenddatum, retour te zenden. Dit is alleen mogelijk als je hier voorafgaand via email melding van gemaakt hebt op info@mazzelkidzz.nl. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag te laten crediteren of om de te retourneren artikelen te ruilen voor andere artikelen of voor een shoptegoed, welke je binnen 3 werkdagen ontvangt. Voor SALE artikelen geldt geen geld terug, maar ruilen tegen iets anders of shoptegoed kan wel.

Het shoptegoed blijft geldig en op elk moment inwisselbaar; ook tijdens uitverkoop. Je dient het pakket voldoende te frankeren. Let op! Niet gefrankeerde zendingen en rembourszendingen worden doorgaans niet geaccepteerd. Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te vergoeden middels een tegoedbon indien het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, niet is voorzien van de aangehechte kaartjes of ten gevolge van gebruik is beschadigd.

De retourzending kan gestuurd worden naar het adres : Mazzel Kidzz, Pleintjes 255, 5501 EJ, Veldhoven. De klant blijft tot ontvangst van de goederen bij Mazzel Kidzz verantwoordelijk voor de artikelen.

Aansprakelijkheid
Mazzel Kidzz is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant. Je kunt je pakket verzekerd laten verzenden (tegen meerkosten), vermeld dit even bij de opmerkingen. Mazzel Kidzz is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Mazzel Kidzz worden aangepast.

Privacy
Uw persoonsgegevens zijn opgenomen in het klantenbestand van www.mazzelkidzz.nl.

Alle gegevens die je ons doorgeeft worden opgeslagen en gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop. Zie ook onze privacyverklaring.

Tot slot
Mensen die de bestelling graag willen afhalen en/of de kleding bij ons in de winkel willen bekijken zijn van harte welkom tijdens openingstijden van de winkel. Heb je een klacht of een vraag, laat dit ons weten. Wij streven naar tevreden klanten die regelmatig bij ons terug komen.

 


Volg ons op Facebook.com/MazzelKidswearVeldhoven of op Instagram.com/mazzelkidzz

Collectie

Collectie

Informatie

Contact

info@mazzelkidzz.nl
Mazzel Kidzz
Pleintjes 255
5501 EJ  Veldhoven
040-254 6586

Openingstijden

Ma 13:00 - 18:00
Di t/m do 9:30 - 18:00
Vr 9:30 - 21:00
Za 9:30 - 17:00
Zo 12:00 - 17:00
(laatste zondag v/d maand)

Mazzel Kidzz

KvK Eindhoven: 1721 8477
BTW: NL 1431 30 122 B01
BTW: NL 0017 009 03 B98 (vanaf 1-1-2020)
IBAN: NL50 RABO 0141895799
t.n.v. Mazzel Kidzz


Google+

Ontwerp en techniek © 2012-2021 Montay Media

S3