Retourzenden

Na ontvangst van de door jouw bestelde artikelen, heb je het recht de bestelde artikelen binnen 14 dagen na de verzenddatum, retour te zenden. Dit is alleen mogelijk als je hier voorafgaand via email melding van gemaakt hebt via [email protected]. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag te laten crediteren of om de te retourneren artikelen te ruilen voor andere artikelen of voor een shoptegoed, welke je binnen 3 werkdagen ontvangt. 

Je dient het pakket voldoende te frankeren. Let op! Niet gefrankeerde zendingen en rembourszendingen worden doorgaans niet geaccepteerd. Wij behouden ons het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag te vergoeden middels een tegoedbon indien het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, niet is voorzien van de aangehechte kaartjes of ten gevolge van gebruik is beschadigd.

De retourzending kan gestuurd worden naar het adres : Mazzel Kidzz, Pleintjes 255, 5501 EJ, Veldhoven. De klant blijft tot ontvangst van de goederen bij Mazzel Kidzz verantwoordelijk voor de artikelen. 

Aansprakelijkheid

Mazzel Kidzz is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van de artikelen tijdens het vervoer. Verzending van de artikelen is voor risico van de klant. Je kunt je pakket verzekerd laten verzenden (tegen meerkosten), vermeld dit even bij de opmerkingen. Mazzel Kidzz is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal de prijs door Mazzel Kidzz worden aangepast.